Velkommen til

Camp Nørager

32000 kvm skøn og dejlig naturgrund

Lejren ligger helt uforstyrret, på en 32000 kvm skøn og dejlig privat naturgrund, mellem Holstebro og Herning. Området byder på skov, egekrat, blåbær, lyng. og en stor lejrplads med shelters, tipi og bålplads og teltplads. Morgenen byder på gratis “koncert” fra det rige fugleliv, og aftenen på den smukkeste stjernehimmel.

Der er plads til 54 overnattende gæster, og en spisesal med plads til 60 personer. Der er et tidssvarende storkøkken med køleskabe, fryser, ovne, gaskomfur, mikrobølgeovn, kaffemaskine og opvaskemaskine, samt et bredt udvalg af service. Her på hjemmesiden kan du læse mere om vores hyggelige faciliteter ude som inde, og vi byder jer alle velkommen til vores lejr.

Om Lejrskolen

Lejren er beliggende i det naturskønne Kilde, vest for Aulum, hvor du også finder nærmeste banegård, flere dagligvarebutikker, bager, tømmerhandel, cykelforretning, take away caféer, apotek, og pengeinstitutter.

Faciliteter

Camp Nørager er på 495 m2 . Der er plads til 54 overnattende gæster og service til 60 personer, som der kan dækkes op til i spisesalen.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.